Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Wormo
Fotboll
P-2012

Match

Svalövs BK

Svalövs IP
21 maj 2022
12:00

IK Wormo Vit

Referat

Referat: Svalövs BK - IK Wormo Vit

Liiite regn i luften men en ganska varm dag och de blå begav sig mot Svalöv. Linda.....proppad med smärtstillande hade bara gett sig sjutton på att hon skulle med!

Svalöv tog tag i taktpinnen och Yosef fick det svettigt i mål - hur många räddningar som helst - men kunde inte ta alla!
De blå var inte riktigt på tå och Svalöv hade tre gånger så många anfall. Linda drog statistiken i paus och möblerade i vanlig ordning om i laget.

De blåa killarna är ju kända för att aldrig ge upp precis och i andra perioden gav det då utdelning och det slutade med att Wormo fick flest anfall. Lite mindre att göra för Erik som tog målet. Kom flera inlägg, mer passningsspel bakifrån också.

Till tredje perioden möblerades det om igen - tanken är att detta år är ett läroår när det gäller positioner varför killarna bör ha testat lite olika platser. Bl a för att förstå spelupplägg i sjumanna. Det innebär också att man ibland kommer på en plats man inte alls är så bekväm med och det gör absolut ingenting. Om man inte vågar träna på något nytt - lär man sig aldrig.

Så i tredje perioden tog Svalöv över spelet igen och målen rann iväg - MEN DIno D gjorde en heroisk insats i mål och räddade bollar med galanta TV-räddningar! Bra kämpat killar varje match lär vi oss något nytt på och det är det det handlar om. Och ni ger minsann ALDRIG upp!!!

Andra möten i serien

mån 29 aug 2022, 18:00 Svalövs BK - IK Wormo Vit